Skip to main content

Vegard Eikså klarer en imponerende fjerdeplass i NM for elektrikere

24. april 2024

Oslo, 20. april 2024 - NM i elektrikerfaget har nylig funnet sin avslutning, og i en konkurranse preget av skarpe ferdigheter og intense utfordringer, har Vegard Eikså markert seg med en imponerende fjerdeplass.

IMG 6560

Arrangert i Eventhallen i Oslo fra 15. til 18. april 2024, har NM vært et samlingspunkt for de fremste talenter innen elektriker- og telekommunikasjonsfaget. Eikså, som deltok som kandidat for å representere sitt håndverk og sitt talent, har vist seg å være en formidabel konkurrent gjennom hele prosessen.

Tilbakeblikk på kvalifiseringsrundene viser Eiksås dedikasjon og dyktighet. Fra de innledende uttakskonkurransene gjennomført i Elskolen, til den intense andre uttaksrunden som fant sted 5. april 2024, har Eikså demonstrert en imponerende forståelse av faget og en unik evne til å håndtere utfordringer under press.

I finalen, der seks dyktige kandidater konkurrerte i elektrikerfaget, ble Eiksås dyktighet og presisjon tydelig demonstrert gjennom en serie praktiske oppgaver som ble vurdert av erfarne dommere. Hans plassering som nummer fire er et bevis på hans talent og hardt arbeid gjennom hele konkurransen.

Selv om Vegard Eikså ikke tok hjem gullmedaljen i årets NM, er hans prestasjon likevel en inspirasjon for alle som deltar i denne krevende konkurransen. Hans dedikasjon, ferdigheter og lidenskap for faget gjør ham til en verdig representant for elektrikerfaget, og hans plassering som nummer fire er et testament til hans talent og hardt arbeid.

IMG 6533IMG 6538IMG 6543IMG 6551IMG 6554IMG 6559IMG 6564IMG 6583