Skip to main content

Vegard Eikså klarer en imponerende fjerdeplass i NM for elektrikere

Oslo, 20. april 2024 - NM i elektrikerfaget har nylig funnet sin avslutning, og i en konkurranse preget av skarpe ferdigheter og intense utfordringer, har Vegard Eikså markert seg med en imponerende fjerdeplass.

24. april 2024

Arrangert i Eventhallen i Oslo fra 15. til 18. april 2024, har NM vært et samlingspunkt for de fremste talenter innen elektriker- og telekommunikasjonsfaget. Eikså, som deltok som kandidat for å representere sitt håndverk og sitt talent, har vist seg å være en formidabel konkurrent gjennom hele prosessen.

Tilbakeblikk på kvalifiseringsrundene viser Eiksås dedikasjon og dyktighet. Fra de innledende uttakskonkurransene gjennomført i Elskolen, til den intense andre uttaksrunden som fant sted 5. april 2024, har Eikså demonstrert en imponerende forståelse av faget og en unik evne til å håndtere utfordringer under press.

I finalen, der seks dyktige kandidater konkurrerte i elektrikerfaget, ble Eiksås dyktighet og presisjon tydelig demonstrert gjennom en serie praktiske oppgaver som ble vurdert av erfarne dommere. Hans plassering som nummer fire er et bevis på hans talent og hardt arbeid gjennom hele konkurransen.

Selv om Vegard Eikså ikke tok hjem gullmedaljen i årets NM, er hans prestasjon likevel en inspirasjon for alle som deltar i denne krevende konkurransen. Hans dedikasjon, ferdigheter og lidenskap for faget gjør ham til en verdig representant for elektrikerfaget, og hans plassering som nummer fire er et testament til hans talent og hardt arbeid.

 

IMG 6543

IMG 6551

IMG 6554

IMG 6559

IMG 6564

IMG 6583