Skip to main content

Fagbrevutdeling på Lyngdal Kulturhus: En hyllest til fagarbeidernes fremtid

Lyngdal Kulturhus strålte av stolthet og glede da fylkesordfører Arne Thomassen hadde æren av å dele ut fag- og svennebrev i tillegg til kompetansebevis til dyktige fagfolk. Med en atmosfære fylt av forventning og jubel, ble denne begivenheten et høydepunkt for bransjene og samfunnet som helhet.

15. mars 2024

Under seremonien ble det ikke bare hyllet faglig dyktighet, men også kulturell mangfoldighet. Bandet fra Vågsbygd Videregående skole sørget for underholdning av ypperste klasse med sin energiske hardrock, og skapte en stemning av feiring og glede.

Elfosør var en stolt tilskuer til sine lærlinger som mottok sine velfortjente fagbrev. Med støtte fra deres opplæringskontor og dedikerte veiledere, har disse lærlingene vist en imponerende innsats og dedikasjon gjennom hele sin opplæringsperiode.

"Fagbrevutdelingen er ikke bare en markering av individuell suksess, men også et symbol på bransjens styrke og fremtid. Disse fagarbeiderne representerer det beste av det beste, og vi er stolte av å kunne heie på dem og ønske dem lykke til videre."

thumbnail IMG 4645

thumbnail IMG 4646

thumbnail IMG 4647

thumbnail IMG 4651